Publicerat 2012-01-31 19:01:30 i Hästar

Home!

hejsan!
Hemma från stallet nu. Idag var det barbacka hoppning som stog på schemat inte studs :(. jag hade virre, som har världens spetsigaste rygg så aa...hoppade ingenting då de inte gick...tråkigt men sant.
fick ungefär 8 bilder bara... dom kommer upp i ett tidsintällt imorron! :)
nu ska jag bara äta och sen duscha. ikväll tar jag de lungt , som vanligt hihi ^^

Publicerat 2012-01-31 15:43:04 i Hästar

hemma och vänder

är hemma och vänder.
kl 10 över 4 kommer min farfar och hämtar upp mig och skjusar mig och jossan upp till ridskolan eftersom jag ska rida och hon fota. vi byter roller idag ;) vi ska hoppa idag, studs! :D super roligt, var länge en sen senast. ska be henne filma också :)
ska ta nått att äta nu och sen byta om. vi hörs ikväll med bilder ,om de går att ladda upp -.-,  och hur de gick.
har förmodligen tingan eftersom jag haft henne dom senaste 2 ggr

foto: Josefin Lindgren

Publicerat 2012-01-30 20:41:50 i Åsikter/tankar

Missuppfattning

ja ska skriva om missförstånd som uppkommer i hela internet världen, men främst inom blogg världen.

om jag skulle summera till exempel en tävling då, med mirå på bloggen så skulle alla mina läsare få olika reaktioner så alla tycker olika. vissa skulle hålla med mig om att det var bra medan vissa skulle tycka det var ett dåligt resultat. vi alla har olika reaktioner om texter vi läser då alla varit med om olika saker och kan då relatera till sig själv och olika erfarenheter. texter är svåra att tolka rätt och därför skapar man lixom ovänner inom blogg världen fast det egentligen inte är meningen, eftersom vi inte kan höra hur människan uttalar sina ord som den skriver så blir det oftast fel.

Missförstånd uppstår hela tiden , tyvärr, och de kommer det alltid göra. Om jag lägger upp en bild på mirå som gapar då kommer ju nästan alla ta det som om jag har en hård hand men i själva verket gör mirå så för en annan anledning. När jag läser en text och tycker att den verkar knasig på nått sätt så läser jag den igen och får jag då samma reaktion som innan så börjar jag fundera på vad människan bakom skärmen egentligen menar. Jag kan osannolikt veta var det där personen kände när den skrev de. Det var kanske bara ironi eller bara ren elakhet eller om den lixom proveserar. Människan bakom skärmen skrattar medan den skriver texten men i en annans ögon kan det svida väldigt mycket. Tänk var ord kan ställa till det egentligen. Kroppsspråket och uttalet är viktigare än vad man tror. Vissa kan förmedla exat denna känslan som du vill. Det är här jag vill lyfta fram en ung bloggare vid namn nellie berntsson. Hon om någon är rent utsagt magisk att kunna förmedla rätt budskap i sina texter, det ska hon ha creed för, för som bloggare är det de svåraste man kan lyckas med.

Det är samma sak som att andvända smilisar , vissa vill det och vissa inte. Där kan man inte heller göra båda parter tillfredställda. Många kan uppfatta en person som dryg , elak eller bara okänslig om man inte andvänder smilis. Jag har själv också tyvärr en fördom om detta för tänk om jag skriver ’’hej  :)’’ på fb chatten och får bara tillbaka ’’hej’’. Då säger min hjärna åt mig, ’’shit den här personen är sur på mig.'' Men det behöver faktisk inte vara så. Det jag ville få fram med den här texten var att när ni läser en text så kan ni aldrig någonsin förstå texten till 100 %. Jag tycker inte man ska bedöma människor genom en data skärm. Alla ska få en chans att förklara sig innan man hivar ut sig det ena och det andra. Läs texten igen och tänk om vad texten egentligen handlar om.  Jag satt och fundera på tänk om man bara skulle ha en blogg med video innehåll, alltså videobloggar ist för text, jag menar så man inte kan missförstå varandra, undra om man skulle ha några haters då.

Det var allt från mig. Hoppa ni tar åt er eller tänker till lite eller lixom fick en tankeställare.
Kram på er så hörs vi.

Publicerat 2012-01-30 20:21:12 i Vardagsliv

sry

hejsan!
dålig uppdatering idag..vet tyvärr inte varför men kom hem från skolan vid halv fyra sen kom jossan till mig vid halv fem och vid fem drog vi till stallet för att hon skulle rida och jag fota.
så har knappt varit hemma. men för att gottgöra er kommer tidsinställda imorron under dan, med lite åsikter och bilder! låter bra va?
iaf så ska jag duscha nu, sen kanske hoppa i säng och kolla lite på tv? tänte gå och lägga mig så tidigt som möjligt så jag kommer upp tidigt imorron och inte sover till kvart i åtta när jag börjar 20 över..opps ^^
hoppas ni haft en bra måndag, vi hörs imorron!

Publicerat 2012-01-29 21:51:54 i Vardagsliv

ni måste kolla!

tycker alla ska kika in HÄÄR för att komma till en super fin blogg som en supersnäll tjej äger! :)

Publicerat 2012-01-29 21:33:05 i Vardagsliv

update...

idag har uppdatering verkligen inte legat på topp. har haft fullt upp och ja..bloggen får vänta då.
jag prioriterar inte bloggen först av allt, men självklart är den vikitig, de vill jag att ni ska veta.
därimot är statistiken på topp, 146 igår, 41 idag....får se om den håller i sig tills imorron och den är lika bra, hoppas på de!
imorron blir de kanske ridning, annars är jag hemma och slappar, får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt.
kollade även på ponnyakuten förut, vilken gjorde inte de lix? ;) sjukt bra, resten kommer nog bli toppen den också.
vi hörs imorron!

OMG detta var inte igår ;)

Publicerat 2012-01-29 12:37:37 i Vardagsliv

Godmorgon

Godmorgon, eller kanske ska säga godeftermiddag? ;)
hade 146 besökare igår och 20 st idag :D GLAD
det blev ingen fotografering med jossan idag eftersom det är sånt tråkigt väder ute. grått och tråkigt. så jag stannar hos hanna ist idag och hittar på nått med henne. dte blir väll lika roligt som vanligt. vi får se vad dagen har att bjuda på :)


btw , lägg gärna till mig på bloglovin HÄÄR


stallkatterna krullen och kitty :3

Publicerat 2012-01-29 00:15:26 i Vardagsliv

Godkväll

hellu!
ska precis hoppa i säng nu. hanna ska upp åtta och spela match så det är dags nu. själv stannar jag hemma och sover ut , hahha! :) 
men nu ska vi gå, bajj♥

en coolish bild från i sommras ;)

Publicerat 2012-01-28 19:00:00 i Vardagsliv

vad tycker just du?

Vad tycker ni att en bra blogg ska innehålla?
  • mycket bilder?
  • åsiktinlägg?
  • tips?
  • bara vad som händer under dagen?
svara gärna , vill göra denna blogg så bra som möjligt för er!♥


Publicerat 2012-01-28 15:41:42 i Vardagsliv

OMG

OMG jag var länkad på ponnybrudarna ! :DD
lyckligtjej.se eller? :D

Publicerat 2012-01-28 15:40:33 i Vardagsliv

hemma!

Hejsan!
hemkommen från stallet och ny duschad, thats me ;)
blev en myig tur på bentley idag. sista faktiskt innan han åker ner till till stockholm till hans nyblivande ägare! vart lite blandade känslor när jag sa hejdå. lite ledsamt och lite glädje.

Men nu i framtiden kommer fokusen ligga på mirå och det kommer nog gå bra! :)
Iaf så kommer jag och och hanna ha en myskväll ikväll med lite chips och säkert nån film. kommer ett tidsinställt ikväll som jag hoppas ni svarar på, hihi!

bjuder på en bild, eftersom de äntligen går att ladda upp bilder :D

Publicerat 2012-01-28 11:17:20 i Vardagsliv

Godmorgon all you

Godmorgon!
Idag, eller rättare sagt ikväll sover ja hos hanna. Vi kanske går ut och tar lite bilder om det inte snöar för mycket. Annars underdan händer inget speciellt. Sen imorron fotar jag jossan och hennes gurra.
Tänkte fixa några tidsinställda under helgen.
Vi hörs senare!

bjuder på en söt bild från arkivet på mirå ^^

Publicerat 2012-01-27 19:42:12 i Vardagsliv

Nytt!

suttit här nu sen fem med en ny design och header. PHU äntligen klar! koderna jävlades mycket för mig och ville inte som jag ville, men men, vart bra ändå :)
ska hämta lite godis nu och bara ta det lungt. Tänkte kolla lite på timrå matchen, men efter 13 minuter i första perioden stog de 5-1 till lindköping -.- HAHA hej dålig lix ;)
vi hörs later on!

Publicerat 2012-01-27 14:54:49 i Vardagsliv

hemma!

hellu!
hem kommen från skolan nu, eller för ungefär en timma sen men ^^
är med ebba ikväll, får se vad vi hittar på. helgen kommer bli asum!
sover hos jossan imorron tills söndag, fotar henne och hennnes söta ponni gurra på söndag. sen kanske en av hennes kompisar också! :) blir lite bus och ridbilder.
kommer nån uppdatering senare, ni får se vad den handlar om ;)
och blogg.se vill fortfarande inte att jag laddar upp bilder D:

Publicerat 2012-01-26 19:18:02 i

fixad!

så nu var bloggen fixad också! :)
ska checka film nu, bye

Publicerat 2012-01-26 19:10:10 i

bestämt!

bestämt mig för att starta upp igen!
men massor med intressanta inlägg och bilder. förhoppningsvis kommer det en tävling med nått bra pris framöver som jag kommer lotta ut! :)
ska byta designen nu också
och de går fortfarande inte att ladda upp bilder , så ni får nöja er utan! :)

Publicerat 2012-01-26 15:51:13 i

starta upp igen?

hej igen!
har haft en väldigt lång paus nu. men jag funderar på att starta upp denna bloggen igen och rensa alla inlägg och fixa ny design och allting?
lixom göra en ny start.
vad tycker ni? :)

fick bli en gammal bild från arkivet eftersom blogg.se inte vill att jag ska ladda upp nån bild -.-


Publicerat 2012-01-03 12:23:23 i

godmorgon bloggen

godmorning bloggen!
idag under dan kommer det inte hända så mycket. har beslutat mig om att ta hand om disken och sen även städa upp lite här hemma! känner mig duktig ^^
sen ikväll så fort mamma kommit hem så åker jag upp till stallet med mamma och vi rider till klubben oh trimmar. ska rida igenom programmet. får kaaanske med mig joss och fotar så ni får bilder ^^
men vi hörs senare

Publicerat 2012-01-02 17:26:17 i

fina fina bentley<3


Publicerat 2012-01-02 13:31:52 i

mot stallet!

hejsan!
det känns som att det är dags att byta om nu. åker till stallet vid kvart i 2 och rider bentley med emma som rider mirå. vi rider ut en sväng :) får se om jag får någon bild på han , kanske kanske inte :)
men vi hörs när jag är hemma igen! :)
SOMMAR♥♥

Publicerat 2012-01-01 21:49:00 i

julbilderna!

här kommer alla försenade julbilder! :D
coola jultomtarna!
cooling ;))

Publicerat 2012-01-01 20:44:48 i

chaa!

degat framför datorn hela dagen i min sovtröjja xd trött? JA
men jag har även tränat på programmet och jag ska tävla på lördag. ska fixa nån som filmar och fotar. kommer se hel sjuk ut för er som undrar ;)
kvällen igår var fett chill med trevligt folk och massor med god mat.
tog lite bilder på raketerna som kommer nu!
hörs later on.....puss

Publicerat 2012-01-01 14:19:28 i

2012

nytt år nya möjligheter!!
nu peppar vi och tar 2012 med storm!
hänger ni på?

RSS 2.0